2017-02-14
服务态度超级好,周不时会行埋黎睇下我地有咩嘢需要,又会话我地知点样配会好d... 我地4个女仔叫左两款汤打算share, 侍应好细心咁帮我地一款汤分左两个碗上,我地叫左一份肉眼扒,侍应知我地要share, 仲问我地使唔使切埋!!基本上d 嘢都好食,面包同烤蒜都好好食,个龙虾汤好浓郁,好似饮紧虾膏咁...个菌汤好想,好浓,食到一粒粒菌碎,仲有黑松露嘅香味!八爪鱼香柳沙律无想像中酸,但个水牛城鸡翼就酸得滞,未食已经闻到个阵浓浓嘅酸味,食落肚酸到胃酸都出埋黎,呢个鸡翼系唯一觉得唔好食嘅,如果鸡翼嘅酸俾多少少落个沙律度会更好!个肉眼扒好有牛味得黎唔会膻又无渣,好好味松露野菌薄饼好香菌味,薄饼亦好香脆,very good!甜品嘅Tiramisù 好滑好香酒味,质地够哂湿润,好好食!餐厅侍应有走黎问我地对食物满唔满意,我地都有提过觉得水牛城鸡翼太酸,但其他食物都好满意,本身只系想反映下,估唔到埋单嘅时候佢waive 左我地个鸡翼,真系对客人嘅意见超上心,即使佢唔waive 左客鸡翼,其实食物嘅质素同咁好嘅服务态度,我都会再去,真系好好!!!
个菌汤好想,好浓,食到一粒粒菌碎,仲有黑松露嘅香味!
个肉眼扒好有牛味得黎唔会膻又无渣,好好味
松露野菌薄饼好香菌味,薄饼亦好香脆,very good!