今日去广源探朋友,同佢地一家大细四个人落左楼下食饭!个阵啱啱好午市,差唔多就黎坐爆,但系餐厅望落好大,休闲风既装修, 就算坐爆都唔会觉得迫喼,推BB车黎都唔怕。 一入到去啲职员就好热情甘带位, 仲推埋bb凳过嚟,但个位对正风口位,有啲冻,同职员反映咗之后好快就安排咗卡位畀我哋!坐低无耐餐厅就开始多人,见到班职员都忙到踢晒脚,虽然忙,但都好快甘帮到我地落单,仲好亲切甘推介咗几款嘢食畀我哋!我自己叫左碗红烧牛肉面超级大碗,好抵食!D牛肉又唔骚好入味, 仲有只好好食嘅糖心蛋,超正! 朋友嗌咗个炒饭同葱香肉扒饭,个炒饭超都系大碟,又够镬气好好食! 个香肉扒饭好抵,一碗饭一碟𩠌都系45蚊!仲有饮品既蜂蜜红茶系免费嘅, 唔会好甜,味道啱啱好!因为冇谂过份量会咁多,所以食剩咗个炒饭,职员见到就好好咁畀咗个外卖碗我哋打包拎走!总结而言系一间好有人情味既餐厅, 环境舒适气氛又好, 员工服务态度好好,嘢食都好抵食,下次过黎一定会试埋其他野食!!推荐埋俾其他朋友!!
今日去广源探朋友,同佢地一家大细四个人落左楼下食饭!

我自己叫左碗红烧牛肉面超级大碗,好抵食!

• 秘制红烧牛肉面