2015-08-18 418 浏览
因约了朋友, 于是上网搜寻公司附近边度有比较舒适ge餐厅....见到此餐厅好评如潮, 好多人推介Banana and walnuts bread, 便去一试~叫咗两客Banana and walnuts bread & 一杯 Espresso,悠闲的中午, 细味甜点&咖啡系一件多么赏心悦目ge事情!点知, 喺我仲食紧ge时候, 店员已经将帐单放喺我地ge桌上(仲未叫埋单)到我食完之后, 有个鬼佬(唔知系咪餐厅老板)走过黎用英文同我地讲: 你地打电话黎订枱, 我地将枱预留俾你地, 其实有好多人想黎我地餐厅食野, 你地帮衬完今次之后, 以后唔好再黎" 我当时真系O晒咀, 以为自己听错, 点知佢跟手就开埋门叫我地走 真系好无理 如果中午一定要点午餐的话, 可以喺我地点野食ge时候同我地讲, 甚至可以同我地讲有最底消费,而唔系用哩种态度去对待客人啰!!!!!!!!!!!!!!虽然甜点味道ok, 核桃同banana味道几夹, 但加埋伴碟ge蜜糖就变得过甜~总括黎讲, 不过不失。但服务态度系超级差!! 差!! 差!!

悠闲的中午, 细味甜点&咖啡系一件多么赏心悦目ge事情!

真系好无理

而唔系用哩种态度去对待客人啰!!!!!!!!!!!!!!

2015-08-18