见佢新开张,同屋企人一齐去试下。食物上菜速度系快,好快就上齐菜,但就系因为咁,张枱唔够位摆,正常酒楼都会帮手转细碟,呢间酒楼阿姐,俾个细碟,用落order口吻,叫我哋自己夹啲𩠌落细碟!仲话我哋唔转唔够位摆!上菜个个阿姐见到我哋无位,乱咁摆啲菜、酱油,我哋出声佢先摆住系后面张枱先,我哋自己再执好张枱自己摆好啲𩠌!之后屋企人可能睇唔到湿纸巾系碟底,谂住问阿经理拎张湿纸巾,呢位经理大大声话枱面咪有!一人一张!每人左手面都有一张!讲咗好耐,帮我哋揾返张湿纸巾出嚟,都唔俾过张我哋!张单无啦啦俾人画咗一支啤酒,但我哋无叫过,叫阿姐过嚟取消返佢,佢反问我哋: 边个画㗎? 阿姐,我知就唔洗揾你啦!佢话佢无权取消要揾店长,我哋叫佢帮手叫店长过嚟,佢叫我哋自己叫!啲𩠌菜味道一般,系比一般市价平啲,但咁嘅服务态度真系唔会帮衬第二次。
见佢新开张,同屋企人一齐去试下。