2020-08-16
成间铺分左边同右边,佢净系开其中一边,系门口等咗差唔多20分钟,啲员工完全系慢条斯理、慢动作!我地一行3个人,因为限聚令问题要分开两张枱坐,我同A朋友入咗去坐10几分钟,B朋友仲系门口等紧,重点系间铺有超多位,大部分都有保持1.5距离!系啲员工慢吞吞,又唔执枱。入到去见到佢promo 紧入会葡挞买一送一,我第一次用会员app,唔识用好合理,我同佢讲我想用呢个优惠。佢态度极差、极不愿意咁问我:你扣咗张coupon未,你会员号码几多?好似我欠咗佢咁落单个阵我有叫埋餐饮,等到个饭差唔多食完,我杯野饮都未黎!我一直望住佢几时出野饮比我,佢就慢条斯理,逐杯逐杯出。我望住其他枱既人,佢地比我迟入黎,野饮都到咗,我忍唔住问佢,我杯野饮究竟几时到? 佢问我:你地落咗啲咩?可想而知,佢地啲服务有几差,野食差都唔在讲!啲饭干到爆,超难食!啲好评都唔知边度呃返黎!我咁耐以黎第一次写食评!请大家千万唔好帮衬
我咁耐以黎第一次写食评!请大家千万唔好帮衬