2016-11-05 590 浏览
其实门口接待果位男仔态度都ok既,最大问题系,我地落order既时候,有位女侍应态度极恶劣我地成班朋友六个人,咁其中一位女性朋友点餐先,咁正常都系直接讲糖水名架啦。点知个女侍应一句弹埋黎「讲NUMBER!」而且佢仲要系黑口黑面既,当堂成班都呆哂。讲number冇问题,可以友善d既其实。到糖水送埋黎,都系个女侍应送过黎,佢就咁摆低唔出声就走左去,又系黑口黑面,我即刻叫住佢,问佢系咩糖水,佢答我糖水名,come on james, 我再问佢咩number? 佢即刻黑哂面转身走,佢要求我地落单讲number,我地其实都想知佢送黎既糖水系咪岩number啰其实。我不停叫住佢,点知佢越叫越走揾第二个黎解围。其实做人就唔洗去到咁尽既,系咪d客唔出声代表可以比你侮辱啊?又要威又要戴头盔。整体糖水就一般,不过以呢个价钱黎计都可以接受既。不过都唔会再黎,我系黎消费,唔系比钱买难受。

讲number冇问题,可以友善d既其实。

2016-11-04