2016-12-12
寻日4个朋友去食晚餐,90分钟任食火锅食物质素一般,出面自助枱既食物种类都唔算多,同其他既差唔几。本身佢地已经冇乜服务到我地,但系差唔多食完既时候,佢last order完,我系出面整紧雪糕时,听到有几个员工系道讨论我地张枱既食物,佢地话我地一定食唔哂,已经计划要收我地钱🤔🤔(食净超过200g要罚钱)及后我地俾完钱,等紧佢地找钱时有人过黎同我地讲食唔哂就要罚钱,一系就加钱继续食(佢解释左一轮先发现系冇得加钱食,都系要走)但佢地仍然未找钱,所以我地继续坐系道点知,突然有个应该高级小小既人行过黎,唔单只冇钱找,仲要我地俾多百几蚊,因为我地过左90分钟未交枱。我地随即同佢理论,系言谈之间佢冇尊重过我地其实系客人,态度好串!😡 其实百几蚊要俾真系冇问题,问题系佢地故意令客人会迟左几分钟交枱就收人钱!以后都唔会再去食!大家都要小心d~ps 理论后佢地系冇收到我地钱
大家都要小心d~
ps 理论后佢地系冇收到我地钱