2023-01-09 571 浏览
朋友住附近,食过呢间话好食~ 所以推介呢间一齐食多次~ 平日下午两点零,店内无咩客,好多吉枱~ 收银要做埋侍应~ 唔知系咪因为咁,好想坚持我哋坐近收银门口位置~落单时店员都企喺收银位要我哋大声嗌要乜~ 而食物质素好一般~ 热狗最奇怪~ 三几十蚊得条幼肠同茄汁.. 咁既然系港式, 好多茶餐厅系咁,所以无乜所谓~但最嬲系找数时,因为我同朋友得大纸,无散纸找,问店员可唔可以分开比,佢好粗声粗气咁呼喝话唔可以,然后找钱~ 我哋都未反应得嚟,再有礼貌咁问佢可唔可以张廿蚊唱散做两张十蚊~ 佢一嘢拍埋收银柜然后另转脸同朋友倾计,唔理我哋~ 真系超级粗鲁同无礼貌~ 对住佢简直系令人觉得活受罪~ 佢咁唔想做点解又要返呢份工? 离晒谱~ Black list~ 唔会再嚟~
朋友住附近,食过呢间话好食~ 所以推介呢间一齐食多次~

落单时店员都企喺收银位要我哋大声嗌要乜~

Black list~ 唔会再嚟~
2023-01-09