2024-01-17 1004 浏览
12:20pm 入座 入座时没有任何职员跟我们说明有限时,而店内店外都没有告示写住有限时。12:23pm落单 叫咗一个15款野菜咖喱饭,一个猪软骨蕃茄咖喱杂菜饭,同埋一个牛肋肉白芝麻汤乌冬12:3Xpm 3款主食送齐黎1:10pm 貌似老板嘅男职员,伸只手出嚟喺我哋碟饭旁边,问:系唔系已经食完。(当时我哋仲拎住筷子喺手食紧。)我朋友答个职员:我哋仲食紧。男职员话:食快啲,我哋有限时。(但佢冇讲限时即系几耐)我朋友话:ok然后我哋就继续食1:13pm 只系过咗3分钟,男职员再嚟我哋张枱度,话会依家叫出面等紧位嘅客人嚟我哋个位度坐。当时我哋仲食紧。朋友话:其实我哋都已经食紧兼就快食完,使唔使咁?同埋究竟限时即系几耐?男职员答:限时系40分钟。我朋友:我哋入座时冇人同我哋讲过有限时,店内店外亦都冇写。同埋你而家都唔需要做到咁,其实可能我哋只系差2分钟就食完。如果职员一早同我哋讲咗,又或者店内店外有写明限时安排,我哋好乐意配合。使唔使而家做到咁样赶走客人呢?服务态度真系好差。很不愉快的一次经历…即使再几好食都冇回头.讲返嘢食,菜同咖喱都好食。猪软骨大部份都林但有啲部份肉质有少少鞋。同埋个饭唔热
12:20pm 入座

12:23pm落单

12:3Xpm
3款主食送齐黎

1:10pm
我朋友答个职员:我哋仲食紧。
男职员话:食快啲,我哋有限时。(但佢冇讲限时即系几耐)
我朋友话:ok
然后我哋就继续食

1:13pm
男职员答:限时系40分钟。

讲返嘢食,菜同咖喱都好食。猪软骨大部份都林但有啲部份肉质有少少鞋。同埋个饭唔热。