2024-01-20 111 浏览
今日Mina去上兴趣班,上完之后,Mina话肚饿,我哋揾下附近有咩好食先,今日天气又突然间转凉,我哋就想去食下鸡煲,谂起观塘有一间食午市鸡煲2人套餐先$168,价钱好优惠的巧得锅!今时今日咁嘅价钱,已经可以食到鸡煲2人套餐,性格比高👍巧得锅位于观塘成业街,港铁B2出口行2分钟就到。装修以木制枱凳为主,座位宽敞,坐得舒服,成班朋友或一家大小,一齐嚟食饭聚会,都唔会觉得迫,想讲一讲呢度嘅服务态度真系非常之好,老土啲讲句,真系有宾至如归嘅感觉🥰✨套餐包括:鸡🐓半只、白饭🍚两碗、娃娃菜🥬及两杯饮品🍸🌟招牌鸡煲半只🐓可以拣辣或者唔辣,鸡肉整得好入味,酱汁好香浓,我将个鸡汁撇油后,用嚟俾Mina捞饭食,佢都话好味🌟鱼汤娃娃菜🥬鱼汤鲜甜,娃娃菜整得够腍同好入味,份量比较大份🌟菠萝沙冰🍍沙冰刨得好细,菠萝味重,但又唔会太甜,酸酸甜甜好解滞!🌟鲜果特饮🍎🍏🍋食完香浓味重嘅鸡煲,饮番杯鲜果特饮,即刻爽晒,mina姐抢住饮😝

✨套餐包括:鸡🐓半只、白饭🍚两碗、娃娃菜🥬及两杯饮品🍸

🌟招牌鸡煲半只🐓

🌟鱼汤娃娃菜🥬
鱼汤鲜甜,娃娃菜整得够腍同好入味,份量比较大份
🌟菠萝沙冰🍍
沙冰刨得好细,菠萝味重,但又唔会太甜,酸酸甜甜好解滞!
🌟鲜果特饮🍎🍏🍋
2024-01-20