2024-01-16
本人与朋友2人在7/1/2024大约下午5点半在这店用膳,其实这段时间已冇乜人系店内食嘢,都有几张卡位枱吉,我哋入去时想要求要卡位,但女店员话要3人以上先可坐,咪继续坐佢所要求的bar枱,但又因为我哋拎住好多嘢咪谂住放枱下的柜桶,但原来系冇的,因为我哋坐𠮶个位咁啱系冇柜桶cut咗的,咪惟有揽住袋野食,我哋开始order 嘢食啦,其中叫咗一碟吉列广岛蚝,用筷子夹下睇下有冇蚝,但夹极就只有芝士没有蚝,咪叫啲职员姐姐睇吓系咪搅错咗,佢行埋黎话系搅咗错换过碟,但就系我隔离好大声同厨房师傅讲我笃烂咗碟食物,其实佢哋系咪当我哋大陆游客,想呃我哋唔识食咗碟嘢就算,不过我同我朋友话呢间铺咁架!我哋就话快食完order 啲嘢食就走了!去其他地方食好过,贴钱买难受,我哋将近食完时,见到对面的卡位枱系留作佢哋职员休息的!身系卡位系2人可入坐的,乜真系无良!呢啲做生意手法,都唔使有下次去食,食物质素又一般,价钱又唔系平过元气!