2011-05-04
期待左咁耐..竟然系以失望都唔能够形容....入到去..地方多..台少,,唔够位坐..人人搭台..虽然好多间都系咁..但台真系少得过份..先叫左2个麻辣套餐+1个皮蛋..之后叫个楼面姐姐(长发宾边)..叫一次..佢睇到唔行埋黎..第二次..望住我之后拧歪面..之后我话..见到都唔应人既..佢先行埋黎..都著著地..问佢有冇醋..一句冇醋㖞走开左..有同冇唔紧要..问题系佢地态度..之后仲要3个姐姐企系我地后面其中一个话..我都叫衰嫁啦..仲有人衰过佢..真系超嬲..好唔好食不在话下啦..真系食到一肚气啰..之后我朋友叫佢收野..佢苗一苗我地啰..真系好过份,,何必要黎贴钱买难受?!本身都系谭仔支持者..见住得咁近有间本应以为好方便..食.以后请都唔会再堂食啰!!!一间有名既招牌餐厅多人食难度就唔洗管教好d员工既服务态度吗?!