2018-06-23 366 浏览
旧同学介绍呢间餐厅,刚巧约朋友食饭,就过嚟试试!纵使被推荐必食猪手,亦亲眼见到邻座的份量十足,由于喺公司食了tea,所以唔饿,今晚就叫轻量啲啦!我叫了意大利杂菜汤及软壳蟹黑松露忌廉汁意粉。真系唔饿,不过呢度嘅面包摆到面前,又多款(3款每款2件)又实在太好味,汤未嚟已忍唔住食晒!搅到更加食唔落其他!朋友叫了羊架。食物(由于没有试食朋友嘅,只能分享自己的感受):面包够多款式,够松软!汤足料,够香,又唔太,毕竟杂菜汤就系咁!意粉够弹牙,厨师亦唔孤寒落黑松露,令意粉充满黑松露味道,齿甲留香!环境:餐厅用餐位置呈L型,近水吧位置座位较入内濶落,里面枱与枱距离比较近。服务:超好,估唔到一间餐厅有咁好服务! 事缘: 我哋对黄埔唔熟路,因为订了位唔想迟,又唔识睇地图,于是打去问地址。听电话𠮶位店员好细心咁指引我,但路痴嘅我都系揾唔到,于是店员主动叫我喺当时位置,佢嚟带我哋去。呢种服务态度,真心难得一遇!呢位店员喺店内对所有客人都一样热诚,超赞!
旧同学介绍呢间餐厅,刚巧约朋友食饭,就过嚟试试!
食物(由于没有试食朋友嘅,只能分享自己的感受):
面包够多款式,够松软!
汤足料,够香,又唔太,毕竟杂菜汤就系咁!
环境:
服务: