(非会员)
论何洪记的食物质素,算系唔差但加埋服务态度...就要比10个. ..差...差...差.......我要比负分!!!身为香港人我觉得何洪记的的女侍应好失礼,完全唔知乜野叫customer services,旅游协会揾刘德华拍几多待客广告都无用。究竟呢个优质旅游服务标志既可信性有几高??? 点解咁差服务既何洪记都可获香港旅游发展局给予优质旅游服务标志,why???早排我同从外地黎既朋友两个人shopping 完,拎住几袋野到铜锣湾霎东街的何洪记吃面,女侍应要我地坐中间的圆台,但当时圆台已有4个人在座,其中2位系男士身形比较大只,我地两人拎住几袋野实在系好迫,当时系非繁忙时间,店内有2张无人坐的2人卡位及1张4人卡位,所以我地便向女待应要求坐其中1张2人卡位,但女侍应好无礼貌以有人在等位为理由而拒绝我地要求,而事实上出面既人系等紧1张6人台,当时系无人等2人或4人台。女侍应系跟据自己的心情黎安排座位,完全唔会顾及消费者的真正需要。卒之5分钟后才有客坐其中1个2人卡位。仲有当女侍应送上云吞面时,我地既回应比较慢,佢即时以不友善既态度话我地做乜野反应咁慢。我既外地朋友问我"呢de 就系香港既
论何洪记的食物质素,算系唔差

我既外地朋友问我"呢de 就系香港既优质服务???" 佢笑问优质旅游服务标志既评分标准系咪set 得好低??? 点解咁差服务都可有呢个优质旅游服务标志?? 我当时都唔知点答。