2017-07-05
服务态度...正如之前几篇食评所说....极差! 本来睇到前面d comments都唔系好信, 事关一开始个经理定唔知部长见我地想入去系咁推介又话2am先收, 又话好多嘢食又好抵咁, 态度都好良好, 又好落力...点知到入咗去之后就出事喇! 有一位女侍应 (短发, 个样比较老, 但又唔似太有轻验), 初时态度都尚可, 只系有点游魂, 同埋叫几次先应...但到12点过后 (可能好想收工, 但其实opening hours到2点) 就开始黑面, 到未够1点问我哋仲要唔要多杯嘢饮, 我哋话想叫多杯, 点知佢话我哋唔做o架啦㖞 (咁唔做你又问? 如果你想逼人埋单不如索性话唔该你帮我埋咗张单佢, 唔洗扮问人要唔要多杯嘢食)...跟住佢又唔话俾你听佢想点, 再过多几秒就塞张单嚟叫你埋咗佢! 原来只系由1am至2am佢就系坐喺度玩电话同倾偈! 咁你不如1am就打烊算啦! 至于食物, 唔算抵, 但亦唔算话好贵...个薯条同炸尤鱼圈都叫ok, 但个nachos焗都唔焗吓就咁倒包嘢出嚟就上碟卖成$8x系咪有d过份...这样的食物同服务质素, 难怪前面睇几篇大部份都系闹, 今次终于见识过!