招聘中
月薪 (面议)
$15,000-$18,000
月薪 (面议)
2013-05-20 751 浏览
今日系公众假期,我都预左呢间又抵又好食既回转寿司一定有排等!话说我琴日先同朋友食完,今日又同男朋友去食不过冇咩所谓啦~因为本人都几钟意食寿司我地大概6:30去到,见到条队已经好长等到有DD唔耐烦咖!差唔到7点,有得食啦!!今日食既野其实同琴日差唔多(握寿司)我始终都冇试到军舰我食左三文鱼刺身,海胆虾寿司,面豉汤,带子寿司,火炙XX寿司三文鱼刺身:回转带上的三文鱼刺身睇落都唔系好靓!要慢慢等下同埋睇下先会有质素OK既三文鱼!!经过精心挑选,我地食戈一碟纹理色泽都唔错都算新鲜,味道中规中举啦~overall:★★★☆☆海胆虾寿司似乎比起TST分店更加新鲜!味道鲜甜,食左2碟!overall:★★★★☆面豉汤都系$8,味道偏淡,唔似其他日本料理店咁咸!仲有超多豆腐!! 豆腐都算几滑,有豆香!我会钟意饮呢间既面豉汤多过出面戈Doverall:★★★★☆带子寿司佢上面有D烧汁,好味!但冇咩特别overall:★★★☆☆火炙XX寿司(劲推介!)我地差唔多够钟走人先出好在我地都食得切我系上一篇食评都介绍过等我详细描述一下..块鱼生系经火枪烧过个面,然后再"审"上七味粉->完成!同样都系劲好食
话说我琴日先同朋友食完,今日又同男朋友去食

不过冇咩所谓啦~因为本人都几钟意食寿司

我地大概6:30去到,见到条队已经好长

等到有DD唔耐烦咖!
差唔到7点,有得食啦!!

今日食既野其实同琴日差唔多(握寿司)
我始终都冇试到军舰

三文鱼刺身:回转带上的三文鱼刺身睇落都唔系好靓!
要慢慢等下同埋睇下先会有质素OK既三文鱼!!
经过精心挑选,我地食戈一碟纹理色泽都唔错
都算新鲜,味道中规中举啦~
overall:★★★☆☆

海胆虾寿司
似乎比起TST分店更加新鲜!
味道鲜甜,食左2碟!
overall:★★★★☆

面豉汤
都系$8,味道偏淡,唔似其他日本料理店咁咸!
仲有超多豆腐!!
豆腐都算几滑,有豆香!
我会钟意饮呢间既面豉汤多过出面戈D

overall:★★★★☆

带子寿司
佢上面有D烧汁,好味!但冇咩特别
overall:★★★☆☆

火炙XX寿司(劲推介!)
我地差唔多够钟走人先出

好在我地都食得切
我系上一篇食评都介绍过
等我详细描述一下..
块鱼生系经火枪烧过个面,然后再"审"上七味粉->完成!
同样都系劲好食,劲香劲肥美!一定要试!
overall:★★★★★

是次食评标题系服务态度。
侍应系招待客人时,态度都挺好。
但坐我入座时,好似等左十几秒先有人带..
仲要带错位!坐低左次后仲要我地转位!!
大佬!!得50分钟炸

咁我地转左位,隔离就系有一家人一齐食。
佢地有老有嫩,不过4个人都系食到成枱"立立乱"
佢地走左之后,2个侍应帮佢地汁枱
而且大大声系度话"都未见过D人食野食到咁,细路就话姐.."
都讲左成分钟呢D说话..
听完佢地咁讲,我都即刻望下自己食成点,免得我又俾人系我背后讲衰野

我会认为佢地唔应该系serve紧人既时候讲呢D野啰,
感觉好唔专业。
2013-05-17