2020-11-19
呢一天放假去覆诊,所以晚饭都变咗系呢附近食,揾揾吓嚟咗呢幢大厦,见到大户屋,好耐冇食过,一于呢间,再试吓😝 我俩一个拣猪扒,一个拣鱼。两个都加$23变定食😋 女友个猪扒玉子锅到先,哗!热辣辣香喷喷超吸引😃 但卖相可以再整得靓啲😅 味道唔错,我俩都钟意😊跟住我个黑醋鳕鱼野菜到埋,哎⋯⋯好似咁细碟嘅(对比餐牌),鱼嘅份量我觉得正常,系野菜可以放多少少令成碟睇起上嚟丰富啲😝😝 个醋汁好味!旧鱼就只系正常,因为包住旧鱼嘅物体整得麻麻⋯⋯我就唔系好钟意😅最后见个双色雪糕伴红豆都只系$24,都忍唔住叫埋嚟食😋😋绿茶味唔错,但另一个就唔知系云哩嗱定豆腐味😛今餐好满意,坐得舒服,服务态度又好!又醒目!唔使叫都不停有帮我俩添茶!赞赞赞👍🏼👍🏼👍🏼 一定再嚟,我女友仲要食银雪鱼西京烧😁😁😁哈!仲有一样想讲,就系个饭,如果可以装满啲就好喇,系咪好贪心呢😆 因为成日好似食晒啲饭都仲有𩠌剩🤪