2024-09-03 81 浏览
今日午市堂食点左个棉花鸡,距离落时间已经有30分钟,于是同楼面反映想跟下张单,因为同时点既全部食物都食晒,然后另一个企门口既黑衫员工(应该系听到对讲机追单)就行埋黎问咩事,咁我就覆述一次话想追单因为个点心已经30分钟,佢就一句弹埋黎话: 系啊,棉花鸡系即叫即蒸30分钟系正常。我当堂火都嚟,我唔系责怪嘅态度去追问,但居然系咁样答我。首先,一个棉花鸡既点心要蒸30分钟根本无可能。第二,如果你作为公关你系过嚟处理问题,你连本连基本知识都无,就唔好冲出黎柒,仲要反指食客应耐心等待,我都明白做餐饮漏单系好正常,所以想知道如果系未整就取消,正斗食物质素绝对保持水准,但系午市只系开枱时有一杯茶,其后都冇人斟过茶,作为一个算中高端既连锁品牌,对于服务呢方面真系有待改善