2020-03-23
这次系第二次食,以为第一次系人多应接不暇的缘故。其实对于啲西餐馆仔,香港人要求都唔太高,都只是讲求基本食物质素,基本服务态度,比返少少time management ,都是果腹罢了今次因为有事在附近办,觉得呢间味道算唔错,价钱又合理就比多次机会吧老实讲句食物质素真系没问题,牛扒以炭烧仲烧得几香,熟成程度亦控制得唔错之但系不知人手不足(楼面三个阿姐)定咩问题当叫杯冻柠茶时,楼面阿姐带客入座,fine合理嘅。企定定等枱客谂叫咩,fine。走去未有人入座位摆餐纸餐具先,做哂呢几个动作都未落到单,系有啲嬲到落到单等佢有时间冲,冲好又等佢来来回回等多几分钟先意会到交杯冻柠茶比我哋好啦到埋单,楼面两个阿姐都唔愿做去cashier位襟个制,又等,等到水吧阿姐肯出黎就几分钟讲真我够知我唔系食快餐,我唔系样样要快,但感觉系怠慢的服务态度食物做得ok但输左态度啰
之但系不知人手不足(楼面三个阿姐)定咩问题
食物做得ok但输左态度啰