2023-12-18
老友生日🎂,难得今年佢咁有主见,提议去旺角家嫂,book位重任就交比我,午巿时段无限时,若阁下有本事,真系可以到四点,非常适合吹水族,假日午巿人客唔多,坐得舒服😌饮品柜🟡有多款自家制饮品,仲三款特式饮品💜,可找店员落单 小食🟠较突出系糍粑及虾多士蒸扇贝(一次性)⚪️唔错,起码唔系五毫子size😅刺身拼盘(一次性)🔴具可观性,质素亦属中上,其中带子大只又鲜甜鸡煲🟢真心进步咗好多,以前觉得佢嘅鸡煲系一大败笔,今次个酱汁够香浓,鸡亦入味海鲜🔵鲍鱼只只识郁,超新鲜,唯一失望系冇🦀手工火锅配料🟤食到呢part基本饱咗九成,个人较喜欢韭菜饺 午巿和晚巿基本上没多大分别,只系冇咗老火汤锅底及红白酒任饮,今次要赞一下服务,系咪好奇呢😆以前嚟过几次,服务态度不值一提,今次负责我地张枱及传菜侍应,态度有礼👍🏻及做嘢勤快,同以前好大反差,可能换咗班人,寿星女👸食得好开心,无论食物及服务大家都感到好满意❤️❤️❤️
饮品柜🟡有多款自家制饮品,仲三款特式饮品💜,可找店员落单
小食🟠较突出系糍粑及虾多士
蒸扇贝(一次性)⚪️唔错,起码唔系五毫子size😅
海鲜🔵鲍鱼只只识郁,超新鲜,唯一失望系冇🦀
手工火锅配料🟤食到呢part基本饱咗九成,个人较喜欢韭菜饺