食物:没有太特别之处。(就如之前的食评)热食,一点也不能好食之于,仲要系难食。其他好食过佢,价钱又差不多的店铺多的是。服务:应该给与负分。一、赶客。未食完就有位亚姐走埋黎叫你埋单。大约你食了1.5小时之后。我谂这另一用意系告诉你This is the last order.二、唔比你叫野食。当你桌面上仲有食物时,若佢看见,佢唔会帮你落Order。(这是个人于昨晚的体验。)三、限住数量去点食物。刺生,若你得两个人食,你每次,同一样ge就只可点四片。就算你写多,佢都唔会比你。是的,实际上,你系可以再写纸,再叫。问题,在于佢会否给你。(这问题,在你多人去食时会不易发现。因为你四个人去,每次都可点16片,都好像几多咁wor)四、仲有一个服务员(唔知系经理,定什么) ,其实都好容易发现边个系佢。他会做到好像同客人D关系好好。其实,佢做紧一D野你系唔知的。例如,你一大班人去食,若多人,无位时,佢就会安排你坐,坐位不够座的位置上,例如,八人就去六人座位!佢就会话:你地咁friend,座密D嘛!未去唔使再去。去过唔使再去。
食物:没有太特别之处。(就如之前的食评)
热食,一点也不能好食之于,仲要系难食。
其他好食过佢,价钱又差不多的店铺多的是。

服务:应该给与负分。

未去唔使再去。
去过唔使再去。