2019-11-24 631 浏览
网上nmplus介绍哩间又可以shisha又可以饮酒既酒吧,咁岩系旺角就去试下,我地2男3女坐底就同我地讲最底消费1杯酒only,咁ok,我地点完之后再点了个shisha, 个shisha坐底之后大概30分钟后先到,咁正常都无野,之后突然个员工行埋黎话你地要叫多杯,唔系就要埋单,我心谂个水烟食撚左半个钟,d女仔杯大生啤先饮得3分之1 , 就催我地走,我地话叫野食果d可唔可以,佢话唔得,规则系死,人系生,系度催我地走,开头又唔讲清楚,1小时限时,我一定唔会入,我未试过去酒吧饮野,赶人走,诺士佛台果d爆场都唔会咁,同埋半个钟食完个水烟,唔该个老板同员工教一教我,220元既水烟无得refill都算,仲要赶人走,如果大家想比人赶走,欢迎入内,我不会再来,永久blacklist 完