寻晚去到(食嘢)冇位,咁咪攞飞等位啰,我地两个人攞咗飞等,寻晚已经好热,我地系出面已经等到一身汗,太约等咗二十分钟左右,跟住我睇到有两个人入去,我以为佢地都系入去攞飞等位,点知佢地一入去个服务员就带佢地去坐低,我第一时间去问个服务员,点解佢地唔洗等位?个服务员呆一呆就叫我地等一等,佢入返去跟住有第二个服务员出嚟话唔好意思,电脑有问题冇资料,关个电脑乜事,头先个服务员跟本就连电脑都冇望过就带佢两个入去坐低喇!!我问佢咁而家点呀?佢话你地再下一张枱,搞错!!咁不负责任嘅说话都讲得出口!!只系叫我地再等下一张枱,完全唔去谂下点解决妳地搞出嚟嘅问题!!出面三十几四十度,妳地啲服务员唔出嚟焗下!!呢间(食嘢)啲服务员正垃圾,完全不负责任,永远不会再去!!
,完全不负责任,永远不会再去
!!