2018-07-22 248 浏览
服务质素极差,最差系一个女经理。 我订了 一围半套餐系3298 话包嘢饮包括橙汁, 啤酒及椰子水, 但落单后就只有啤酒及 罐装椰子水 , 其后又话冇元贝卖哂叫我们换贵妃蚌。点知叫佢上菜但等了半小时都未有野食,再追才知她未落单通知厨房。终于上菜了,但乱晒笼不再讲,套餐象拔蚌刺身 又细又不新鲜, 个猪肺汤好似卖剩吾够分再加水般无味。 又不够楼面做野于是叫路过男部长帮手斟水佢反而发悔气叫我打开个茶壸盖就得呢啲系传统 ,甘都得出口。 食到尾声因为我哋就生日蛋糕,有个女部长就问我哋边位生日, 因为公司有寿包送,我哋就话老人家生日 ,佢就叫我出示身份证系咪今日,我哋就话畀佢听老人家只有年份冇月同日, 佢就话公司唔会送寿包,咁我哋就吾紧要我地自己有蛋糕, 其后第二个又走埋嚟问同一番话,我话吾送吾紧要,不如吾好再问,我地吾要。最后埋单叫了半小时张单都未到,最终要自已出去埋单才知到无人通知过 柜台。最后我将以上情况向一位有礼貌的姓龙嘅经理反映晒以上嘅情况。
2018-07-22
庆祝纪念