2020-07-19
父亲节 我地黎个10人晚餐当日已经订满台 但职员都好好俾我地临时加2个位🙏🏻可惜当晚换menu , 餐牌上单点只可选葡国烤肉拼盘(烤春鸡 美国猪鞍 法国羊扒 比目鱼 法兰克福肠)我地另外叫7个set dinner附送4个小食 经理叔叔好有经验 好细心俾意见 推荐啱我地嘅炸鸡 蒜蓉包 素春卷 洛神花烤鸡翼 加个马介休球自助本地菜沙律吧好新鲜 👍🏻带子卡邦尼意粉有惊喜 黑松露义大利饭质感都好好 西冷一个5成一个7成都刚刚好 黑椒汁惹味另外有点保云酥鲈鱼 茴香烤鸡 西班牙猪肉眼扒 拼盘都好食 如果有多啲唔同种类嘅汁就更丰富 同埋唔知有冇多啲伴菜选择 (烤杂菜/ 薯蓉instead of 薯角)咁会更健康见人地食评话冷气够大 可惜当日冷气间中唔够风 但经理叔叔俾足心机跑上跑落去整 仲要觉得唔好意思而不停道歉 仲同live band 哥哥共唱一曲 诚意满分💯楼面同水吧人唔多 2个人有啲踢脚 以父亲节full house黎讲效率OK, 只系辛苦了经理叔叔同水吧姨姨 希望社企老板见到呢篇都可以俾多啲支援见午餐menu几吸引 下次再来试试
当日已经订满台 但职员都好好俾我地临时加2个位🙏🏻
我地另外叫7个set dinner