餐厅: Tonic
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2017-10-04 983 浏览
我系懒得写食评嘅人故事1: 我: 去到Beerliner,麻烦你两位呀Server: 你食嘢定饮嘢呀我:主要饮嘢会食少少嘢啦,坐𠮶张台得唔得呀Server: 呢张台6点就要交出嚟,𠮶张台嘅话可以7点钟交,再唔系你介唔介意过隔离𠮶两间酒吧?主要系饮酒(当时系5点)我: 吓?赶客去隔离食???Server:哦唔系,我哋三间都系同一集团嗟我:有啲气忿.....香港发生咩事呀?故事2:我:过咗去Tonic(之前Beerliner 个server 话同集团嘅其中一间)点咗杯酒等朋友朋友: (到达后) 你点解会上嚟13楼食㗎,13楼除咗The Sky Bar, 另外𠮶几间都唔得过㖞我: 顶唔早讲故事3:隔离台客:唔该我想要一客德国肠Manager: 我地好几款德国肠过㖞,都唔知你要边款,哪隔离𠮶台就系芝士肠(指住我台面碟肠加轻挑浮躁嘅声音),一系睇下menu 啦隔离台客:咁芝士肠啦我:笑咗出嚟喺度重覆Manager 嘅说话间嘢都唔系平价茶餐厅丫,啲service 绝对垃圾不如故事4:我: 麻烦你可唔可以俾两杯水我waitress: 我哋只有bottle water,你要有汽定无汽丫我: 咁唔洗啦我
我系懒得写食评嘅人

故事1:
我: 去到Beerliner,麻烦你两位呀
Server: 你食嘢定饮嘢呀
我:主要饮嘢会食少少嘢啦,坐𠮶张台得唔得呀
我: 吓?赶客去隔离食???
Server:哦唔系,我哋三间都系同一集团嗟
我:有啲气忿.....香港发生咩事呀?

故事2:
我: 顶唔早讲

故事3:
隔离台客:唔该我想要一客德国肠
隔离台客:咁芝士肠啦
我:笑咗出嚟喺度重覆Manager 嘅说话
间嘢都唔系平价茶餐厅丫,啲service 绝对垃圾不如

故事4:
我: 麻烦你可唔可以俾两杯水我
我: 咁唔洗啦

我计计数两个人下午茶都点咗500蚊嘢,谂住要两杯水饮完酒浪下口𠹺单走,结果一肚汽,另外Beerline,Tonic 同Beer House 系同一集团,但𠹺单时先知 Tonic 系无得储 Asia Miles,另外两间可以

德国
2017-10-03