餐厅: 南海一號
资讯:

食物质素中规中矩片皮鸭几好避风塘炒蟹味道几好,但系只肉蟹啲肉少得可怜叉烧几好其实个服务如果唔系差到咁,系可以黎食一次既如果for景观,可以吾洗考虑同等价钱有大把更好嘅选择我好早就book定枱,因为父亲节加母亲生日,同我WhatsApp沟通果个客服几好👍🏻我亦一早落左$1000订当入到餐厅坐低,就系中伏既开始有一堆白底蓝间T shirt既职员,好似酒店请返嚟炒散果d,佢哋应该请返嚟净系传菜同埋收碟。服务都竟然好过啲唔知系咪「经理」首先,我哋坐低咗之后完全冇人理我哋,想揾个人落单都难。好唔容易先叫到肥仔「经理?」埋黎,叫佢攞个酒既menu黎都可以吾记得跟住你想揾人嗌第二次啦,又陷入一个揾唔到呢啲「经理?」嘅情况。。咁丫肥仔「经理」顶多都叫做冇乜记性,态度都冇乜特别,因为完全系冇态度,好似茶餐厅伙计咁系咪应该呢种级数嘅餐厅里面存在呢?重头戏来了🙂埋单𠮶阵,有个后生仔「经理?」攞张单埋黎,咁你乜都唔讲叫我签,我梗系睇张单个银码,好正常以为系签𠮶个银码。先先对单果阵,我就发现佢生日𠮶个四送一,系冇扣到一位价钱,咁佢就拎去搞张单啦更正翻第二次返嚟将单基本上系岩,咁我就问佢,我先前预缴咗个1000
食物质素中规中矩
片皮鸭几好
避风塘炒蟹味道几好,但系只肉蟹啲肉少得可怜
叉烧几好
其实个服务如果唔系差到咁,系可以黎食一次既

如果for景观,可以吾洗考虑
同等价钱有大把更好嘅选择

当入到餐厅坐低,就系中伏既开始

系咪应该呢种级数嘅餐厅里面存在呢?

更正翻第二次返嚟将单基本上系岩,咁我就问佢,我先前预缴咗个1000 deposit,系扣左未?我而家系咪要签呢个银码?(我指一指张单个总额)
佢用一个好L串嘅语气同我讲:张单系俾你对个项目嘅啫,OK你就签后面啦

我系未比张卡佢碌,我心谂签乜L野后面?😓
然后佢好唔耐烦,咁揭开后面,原来有张写住我交咗1000 deposit 既收据,佢叫我喺上面签名确认
我签完佢就拎支笔,用手划左个总银码减翻1000。

哦。。。吾该哂🙂我有少少以为自己去咗大耳窿公司问佢借钱。碍于两老喜庆日子,我都唔想劳气
但系我阿妈见到甘,生日流流都要佢忍唔住开声
问佢咁嘅态度系咪觉得冇问题?
佢先至死狗皮笑肉不笑地循例道歉

总之成餐饭比呢个后生仔经理搞得都几吾愉快。不推荐,分享完毕