2011-03-15
听朋友仔讲泰肥牛几好食,今日咁啱要同囝囝去佐敦买野,一早打去订定位,约埋家姐同朋友,朋友囝囝一齐去食吓睇吓有几好味先,.去到差唔多8点,几好唔驶等位即刻就入得,你地都知啦同d细路去食饭如果要等好耐都几鬼烦ga!又话闷又话眼训,入到去坐底都唔知食咩好,见到隔离几(木台)食客都食火锅,一于试吓火锅先,.我地原本想叫个猪骨汤底,点知果到个侍应见我地有小朋友就建议我地叫蕃茄薯仔汤底,~~~~我仲听到佢主动问隔离(木台)客个汤底够唔够辣,仲帮佢地加辣,呢到啲服务真系超细心.唔驶等好耐就有得食喇! 食物速度都好好唔会太慢同出得太快,食咗佢地几款饺子,有一款好特别,因为入面d料系好泰国ga,唔识点形容..个名叫做-香叶肉碎饺-,仲有食咗一个我觉得超正,叫做-响铃-一路食紧野既时候啲侍应都好好成日加水同清空碟,觉得呢到啲食物同服务都超赞!!! good good good因为有啲餐厅食物系好食但服务超差,啲侍应老板以为自己间野多人食就态度恶劣. 食到一肚气,消费: 三大人两小朋友 结帐$450 超抵食
约埋家姐同朋友,朋友囝囝一齐去食吓睇吓有几好味先,.
去到差唔多8点,几好唔驶等位即刻就入得,
唔驶等好耐就有得食喇! 食物速度都好好唔会太慢同出得太快,
仲有食咗一个我觉得超正,叫做-响铃-
一路食紧野既时候啲侍应都好好成日加水同清空碟,
因为有啲餐厅食物系好食但服务超差,
啲侍应老板以为自己间野多人食就态度恶劣.
食到一肚气,
消费: 三大人两小朋友 结帐$450 超抵食