2021-08-08 824 浏览
被一位好有passion嘅男侍应所感动,不得不写这篇食评表扬一下😊用OpenRice book 了晚餐,留言想坐指定一张枱,赶不到巴士惊迟到,于是打电话去叫餐厅留枱,接听的工作人员很友善地说没问题,放心了。到达后,我发现佢认真地hold 起咗我OpenRice 指定果张枱!😀就算有客唔小心坐左都会有礼貌咁扞卫住我张枱👍🏻我哋研究餐牌时,有位口音「鬼鬼地」嘅侍应走嚟推介二人餐话好抵,最后,我哋冇点到二人餐。我哋落咗单一阵,佢又再走嚟,话佢帮我哋计过数真系二人餐著数好多,最后我哋都系维持原判😆 但系好appreciate 呢个侍应咁有心为客人著想🥰开餐冇耐,佢走黎问我哋觉得食物如何,我哋话全部都几好味,唯一系有一碟主菜嘅薯条似系番炸,另一碟就好新鲜,我强调我哋唔介意反正会食唔晒。点知过咗一阵,佢拎左一碗新鲜炸嘅薯条过嚟😱 我哋真系唔系几好意思,因为本身唔系想佢补番d薯条俾我哋。最后我哋唔好意思之下,唯有冒著增脂嘅危险食晒佢!😆😆无论食物及服务都好满意,环境又舒服,d枱唔会set 到密麻麻,特别系招呼我哋个侍应,feel 到佢对工作同客人都有passion,细心友善,值得一赞👍🏻👍🏻👍🏻

无论食物及服务都好满意