星期三晚打边炉都full house就知Quality唔差。一坐低,佢地会用热锅系你面前洗所有餐具,好过每台自己洗,仲不停问边到倒水,佢地做多一步,麻烦时间都少左。我早左15mins到,因为台台未开始打边炉,所以冷气系涷左啲,我未有要求较冷气,但系佢地已经主动话调低冷气先,一阵打边炉先调高。所以我佢地贴心服务。而家佢会问需唔需要口罩套。一路打边炉,佢地会帮我地隔泡,唔洗自己搞。汤底:椰子蚬蟹蜗,啲汤好好饮,好润好甜。要饮第一啖,之后加鸡汤,就会变左另一种味。食物: 我都点左一般火㶽配料。墨鱼滑very ok,牛肉拼盘,我觉得好普通,无乜特别重牛肉味or juicy, 呢个有啲失望。鱼皮好食,只系碎左啲。总括:环境,汤底,服务一流。食物都系好,但未有一试难忘或一定要再食个种。呢间边炉都系值得推荐

呢间边炉都系值得推荐

椰子白沙枧蟹蜗