2016-10-18 3279 浏览
成日经过依间餐厅,见佢做放题谂住无好嘢啦,所以一直无帮衬过。今日突然好想食饭,睇见不错嘅食评,反正lunch time 周围咁多人,依间唔洗等位一试无妨。因为身体状况,好多嘢要戒口,见menu 热食都有几个选择,点咗自己煑极都煑得唔好食嘅银雪鱼西京烧定食。先上嘅系蒸蛋,又香又滑好暖胃。另外叫了我好想试试嘅烧玉子,甜甜哋好味道主菜上啦!可能我太晏嚟,个炒菜唔太热,不过个银雪鱼好啱味,唔会太咸或太甜,连皮都食埋。四眼哥哥系一位好贴心嘅服务员,佢见我沙律唔食得又唔饮得茶,上甜品嘅时候都问下我食唔食得先比我,既唔怕浪费又窝心,其实依篇食评我系因为佢而的起心肝写。下次我会试埋个放题㗎啦!