2012-12-18 3958 浏览
话说同一班朋友去唱 Pre-Christmas K, 环境不错, 房又靓! 当然食 K buffet 啦, 先试串烧, 猪肉串 no good, 得个油字鸡软骨又反而几 OK 禾!! 真系有惊喜!!!好脆又热热辣辣, 我两串食晒!! 另外个 buffet 都几多热气野, 送鬼老凉茶 (beer) 就最岩!~其中 fish fingers 虽然唔会系 birds eye 果类贵价高档野, 但绝对可以一试 章鱼小丸子就一般, 其实都预左佢多粉, average.酸斋几正, 可能耐冇食, 觉得几开胃, good! 卤水鹅(鸭)系另一正点, 啖啖肉, yummy! 打边炉可惜在冇肥牛, 失色少少~ 至于龙虾/疏夫利/鲍鱼仔 排唔排倒就睇你好唔好彩喇~服务都好贴心, 我地位朋友生日, 佢一入房即播 happy birthday, 明显有诚意又够细心!! 另外生日果位免人头费同送一支有气果酒, 仲送蛋糕好唔好食就见人见致, 但送埋比你都算系甘!!! waiters 仲要收牒又快又爽手, 服务台听电话又有礼貌, 真系冇 expect 过! 唱到 2 点几其实仲可以继续唱!! 爽! 文ey for

鸡软骨又反而几 OK 禾!! 真系有惊喜!!!
鸡软骨 OK
好脆又热热辣辣, 我两串食晒!!

章鱼小丸子就一般, 其实都预左佢多粉, average.
酸斋几正, 可能耐冇食, 觉得几开胃, good!

卤水鹅(鸭)系另一正点, 啖啖肉, yummy!
打边炉可惜在冇肥牛, 失色少少~

至于龙虾/疏夫利/鲍鱼仔 排唔排倒就睇你好唔好彩喇~

另外生日果位免人头费同送一支有气果酒, 仲送蛋糕

好唔好食就见人见致, 但送埋比你都算系甘!!!

唱到 2 点几其实仲可以继续唱!! 爽!

文ey for valuness: 7/10
2012-12-15