2019-04-17
前几日喺网上见到有团购优惠就买咗,谂住今日中午同朋友去试下优惠嘅台湾野。去到门口等咗好耐无人理,如果无人带位都可以喺个recep放个指示牌自己入去坐。入到去谂住坐张大少少嘅枱,点知一坐低就俾个职员大声喝我地坐埋一边,我地都见到无乜人,谂住可以坐得舒服啲啫,都唔需要咁差嘅服务态度。算,我地睇餐牌叫野食,放咗啲团购优惠卷喺枱面,点知刚才服务态度差嘅𠮶位同事就一手抢咗我地啲优惠卷,话要收咗张优惠卷睇下用唔用到。我同我朋友谂点会用唔到,就无理佢继续睇餐牌。我地叫咗两个午餐,个面都几好食,但个汤底真系好咸。杯椰香杏仁饮品淡而无味,明明叫冻饮但无乜冰。谂住有优惠先嚟试下,点知食野𠮶阵有个著白色衫嘅员工不时讲粗口,令我地觉得好似去咗大排档咁,而且服务态度差劣,下次再有优惠我都唔会再嚟食!