2021-11-10
本来想叫“柚皮辽参“,其中一位女店员表示没有柚皮。我们便询问会否柚皮改其他食物?女店员表示可改冬菇或鹅掌,但价钱会贵些。问她几钱,她又不肯说,只系不停讲要加钱,重覆问了几次都不肯讲价钱。于是我们直接问其实“柚皮辽参“有冇得叫,她则表示可以散叫辽参或柚皮改为其他食物,但始终都是不讲几钱。其实我地都系想知几钱先决定叫唔叫姐,点解问个价都咁难??之后想叫另一个“鲍汁扣澳洲鲜鲍鱼(4头)“,她第一句问我地要点煮,清蒸?我讲个餐牌写住“鲍汁扣啊!“佢好似仲未明......同佢讲要一只,佢话冇得叫一只,要两只起。但个餐牌只系讲几钱一只,我地反覆看了餐牌无数次都没有看到标明两只起,我们最后直接唔要。叫咗个浓汤大煲翅,送菜员放底个煲同翅表示待应会俾个炉我地帮我地煲。点知等等等,无人理我地,反而系隔离枱两个食客问我地啲野食就咁放系度无人理?最后大叫待应(应该叫中经理)先有人黎帮我地。餐厅服务真心唔得!
女店员表示可改冬菇或鹅掌,但价钱会贵些。
其实我地都系想知几钱先决定叫唔叫姐,点解问个价都咁难??
同佢讲要一只,佢话冇得叫一只,要两只起。
餐厅服务真心唔得!