今日早上,口淡淡唔想食野,不过个胃有d痛,行过m记,又唔想食,行过大家乐大快活果d,都冇咩特别,之后行过一间叫台湾面既餐厅,企系铺头面前,睇下餐牌,我最中意就系铺头面前有牌睇,可以有个预算,睇左一阵间,就有个人出黎同我介绍有咩好食,我见佢几有礼貌,又好倾,就试下喇,入去坐低睇餐牌,好多选择,好过其他餐厅好多,我就叫左个丰富早餐喇,加一杯珍珠奶茶,等左一阵间,杯奶茶就黎喇,劲好饮,劲中意佢既奶味,真系有台湾既地道,因为我自己本身曾系台湾住过^^好似返左台湾甘~再等多一阵,个早餐就黎喇,又真系好丰富,我都有d食唔晒,d waiter服务好好,同d食客有讲有笑,好有屋企feel,应该系个老细训练d waiter要以客为先,我完全感受到佢地既以客为先,为食客谂多一步,佢见我食唔晒,就主动问我要唔要个胶袋入住,依个好好依间野比我既感觉系好清新,好干净同埋好舒服,坐得好舒服,唔会用脸色赶你走,因为我都见到有好多食客坐系度睇报纸,睇电视,个feel好好,我会再介绍多d 朋友去试下我一定会再去食的,下次影d相喇!!

我一定会再去食的,下次影d相喇!!
2011-08-26
$23 (早餐)
  • 吐司,珍珠奶茶