2023-07-29 12 浏览
最近小编去左间好唔错既铁板烧套餐首先我系食晏昼庆祝生日饭🫣提提大家,其实如果去食厨师发办啦或者铁板烧嘅套餐晏昼系比夜晚系差唔多7折或者一半🤭又可以食多餐。套餐首先刺身三点、前菜海发菜白拖罗、带子、剑鱼腩;剑鱼腩烟熏过嘅味道非常正。沙律的酱汁非常爽口鲍鱼鲍鱼非常厚实,肉质弹牙🤤另外要左朋友既带子🤤🤤配三文鱼籽,鲜甜美味之后到龙虾非常新鲜。酱汁非常浓郁,主厨用虾汁煮成满满虾膏味🤤除左龙虾汁仲配有罗兰汁,唔同风味。接著系日本和牛薄烧,牛肉肉质非常嫩,可以配日本盐口感极佳,而且配上的酱汁都好岩,牛肉包住薄蒜加香葱🤤🤤接下来是樱花虾炒饭,炒饭的米饭非常香,饭粒粒分明。最后仲有水果同茶🤭大满足总的来说,这个套餐非常值得一试。每道菜的味道都非常精致,食材的选择和加工也非常用心。

最近小编去左间好唔错既铁板烧套餐

套餐
首先刺身三点、前菜海发菜

鲍鱼

之后到龙虾