2019-06-24
同老公黎mega box 食晚饭, 系太兴门口等位, 当时我前面已有2位+3位等紧我地眼见明明餐厅内劲多位, 有D 干净枱, 亦有D系未执枱当门外条队已经10几人, 侍应先问有无3位, 就俾我前面既3位入去先, 虽然佢地系未齐人跟住我地又继续等, 同一个侍应又问有无3位, 我真系火都黎, 做乜又系叫3位, 点解3人座位唔可以俾前面既2位入呢?个位姓钟既男侍应 摆明HEA 做, 成日做做下一样野又停低做另一样野例如推紧餐, 餐都未送, 跟住摆左成架餐车系走廊, 就走左去第二样野 , 我系门口望住架餐车都over 5 mins 啦个侍应一D time management 都无, 应该好好反省下最后终于入座, 叫极人都唔黎写单, fing 到只手攰先有人黎应烟熏烧鹅半只, 烟熏味系几香, 可惜皮唔脆既然食物普通, 而且有位又唔系俾人入, 咁我绝对唔会再黎, 咁你地D 侍应应该会好开心
我地眼见明明餐厅内劲多位, 有D 干净枱, 亦有D系未执枱
烟熏烧鹅半只, 烟熏味系几香, 可惜皮唔脆