2017-09-12
因为上次试过味道唔错 所以今次我地两个一齐再去试下食Lunch Set未讲野食之前一定要讲嘅系服务SERVICE 呢间餐厅嘅服务劲劲劲劲劲劲差差差差差!!!!! 入到去问下有无menu个waitress就黑面答我:无架㖞 一系就喺到睇 一系你自己揾部电话影低啰 呢下已经觉得服务态度差 之后见间餐厅话两点半会转Tea 咁啱我地去到个阵就系两点半 入去问问:我想问系咪转左Tea?我见门口块Menu牌未转 我想问有无Tea set嘅Menu? 个Waitress答我:其实如果你想睇可以自己去门口转块牌黎睇 服务态度真系好差 我黎食野想知有咩食 攞个餐牌都唔得 唔通客人见啲地方污漕 就自己去抹枱拖地 服务差到不可理喻!!!!最后我同埋我地分别叫左两个午餐鲜虾叻沙汤面同忌廉汁芝士栗米鱼柳焗饭鲜虾叻汤汤面:叻沙味好浓 少少辣 对于我呢啲唔系好食得辣嘅人黎讲就啱啱好 过下辣瘾之余 又唔会折磨亲自己 虾好爽 其他𩠌都几好味 尢其个大大嚿嘅豆卜 吸晒啲叻沙汤汁 一咬落去全部都系浓郁嘅叻沙味 钟意食叻沙嘅人一定钟意忌廉汁芝士栗米鱼柳焗饭:忌廉汁好香 加埋焗芝士嘅烧焦程度啱啱好 个饭栗米嘅数量都唔少 啱晒我
呢下已经觉得服务态度差 之后见间餐厅话两点半会转Tea
咁啱我地去到个阵就系两点半
服务差到不可理喻!!!!
鲜虾叻汤汤面:
忌廉汁芝士栗米鱼柳焗饭:
忌廉汁好香 加埋焗芝士嘅烧焦程度啱啱好 个饭栗米嘅数量都唔少 啱晒我呢啲钟意栗米嘅人 而鱼柳系用新鲜鱼块整嘅 并非机制嘅手指鱼柳或炸鱼柳 仲有少少鱼皮连住嘅 只系略微唔钟意鱼柳嘅味道有点淡 但鱼柳系大块厚嘅 整体份量对女仔黎讲可能会略大
虽然食物质素唔差 价钱算系偏高嘅快餐店价钱 但系因为服务态度极为恶劣 所以唔会再帮衬 都唔建议大家去食