2016-01-05
琴晚系我男朋友生日,佢中意食韩菜,我见之前D食评唔错,所以一早BOOK左炑八,去前对呢炑八都几期待,点知一上到去,先见到原来生日有SPECIAL OFFER,问问详情啦,点知原来要系BOOK台时就要讲有人生日,即时系唔可以,UM…咁点解我打电话BOOK时个STAFF提都无提过?如果我系新客,我又点会知有呢个OFFER呢???算,唔紧要,照食啦,ORDER左个2-3人餐,其实份量好够,不过不过,点解D STAFF唔会自己过黎帮我们REFILL菜嘅???讲真,D SERVICE真系好差,其实我好欣赏佢D食物,但D STAFF行过见到我地D泡菜蛋同CHEESE 粟米食晒,就算佢手拎住蛋桨,都唔会主动帮你REFILL LOR…每次我举手,成分钟都唔会有人见到我,点呀…任你D牛再靓,甜品几出色,我都觉得SERVICE差已经输晒LOR…最好笑系,其实佢有5-6个STAFFS,但只围住倾计,倾到天昏地暗,我地见佢地加水,加完个男STAFF直情唔记得左支水系我地架LOR???喂呀,醒未呀?真系无谂过炑八嘅SERVICE系可以令人食完之后咁嬲…从来唔写食评嘅我都忍唔住要写,到底净系TST店咁差定系点??
2-3人餐
真系无谂过炑八嘅SERVICE系可以令人食完之后咁嬲…从来唔写食评嘅我都忍唔住要写,到底净系TST店咁差定系点???我想讲嘅系,系HK已经好耐无试过食饭有咁差嘅经验,其他出名嘅韩国地道烧烤店虽然人多,但D STAFFS超主动,完全唔会令我食完有HARD FEELING LOR…TST炑八,我真系唔会再去!
题外话/补充资料:
食物再好,但服务差到咁,我真系唔会再去