难得妹妹同男朋友Day Off,见到炑八既Tea感好似不错又好丰富,于是谂住去食餐又正又抵既!去到门口拎飞,门口个丫姐又乜都冇讲。我地谂住就咁上去啦,上到去有另一个丫姐安排我地坐低,话下午茶未开始叫我地坐阵。当我地睇紧食乜个阵,有个男人就赶我地走话你地落反去啦,我唔理,总之就未够钟!(态度仲要好衰)..好,咁我地落去等。到够钟个阵请人上去,我地系第一个坐低亦都第一个落单,系个男人入机既!但吾知点解最后变左个丫姐个名?明明唔系佢!前菜同汤来得好快,以为之后都好快啦!点知。。。。?同我地差不多时间入来既其他人主菜好快就来左,我地就觉奇怪,吾系我地叫先架咩?点解隔离枱同我地叫一样既野但人地就来先?O咀。。。好啦没所谓,等多阵!15分钟过后(其他枱既人既野食都食晒咁济,我地都系一个前菜野食都未嚟!好,我地揾人催下,点知职员劲少,睇我地个边个丫姐又新来咁,叫完再叫叫左4,5次我地先有人理!个经理态度又差,仲要敷衍我地!过多10分钟先上第一道主菜!真搞笑,问佢系咪漏单又话NO,其他人都食完咁济!!已经成肚气,冇晒食欲。嚟第2,2道主菜,第左咁耐结果系比错野!石头鸡饭变左猪肉LA骨配粉丝变左配饭!唉

嚟第2,2道主菜,第左咁耐结果系比错野!石头鸡饭变左猪肉
LA骨配粉丝变左配饭!
唉。。。真系几无奈,结果又要等。。。等等等又已经成个中。。真心觉得好错,我食过旺角个间,都冇咁衰,服务好好的。。。真倒霉

而且又话前菜任食,个丫姐见我地添左2次前菜就黑晒脸咁,大佬。。。3个人添2次细细碟既前菜,好过份咩??

今次简直系一个不快经历,员工服务真系。。。无言!!