野食系唔错,只是其中一个明太子狮子狗咸左d,最不满系一个女员工服务态度超级极度差,女友就系食左个明太子狮子狗觉得咸左d,见女店员空闲行过就问她有无茶或水,但个女店员就转身背向我们整理其他枱面,边说茶每位收十蚊,收钱唔紧要,十蚊比得起,但都起码尊重下面对客人讲解呀😡而且个张枱都无野要执都揾野黎执🙄送茶来的时候,因为二人枱而且还有其他食物没太多空间,理应可能要执一执枱上碗碟誊出空间再放送来的食物或饮品,但她没有,她直接强制放在碗碟之间,个杯茶是倾斜的🙄我和女友见到都好愕然,自问去到我地又无特别要求又无比过说话佢听,送菜落柯打都唔该前唔该后,但都受到噤既态度,餐厅野食系唔错,但因为呢个员工我唔会再去呢间野度食,背脊骨落😡本人从未打过食评,如果大家觉得我系打手抺黑欢迎大家上去亲自感受下😒
2018-06-22