2020-05-27 97 浏览
🌻LUNCH SET泰式咖喱饭团牛腩 配菠萝碟豆花 $66🌻咖喱饭有得拣青咖喱或普通咖喱,我就拣咗青咖喱因为贪佢椰汁味够重。呢间嘅青咖喱汁会比较咸,所以配饭食就啱啱好。牛肉份量都正常,有齐平时青咖喱会有既𩠌,满意! 🌻菠萝碟豆花 (跟餐加$8转泰式饮品)🌻 跟餐有个饮泰式饮品,因为店员强烈推介,所以就试左个菠萝碟豆花。一开始会好惊伏,因为卖相睇落得个甜字,但系有惊喜!一饮落系成口既菠萝配有气梳打 店员话其实呢个系一个泰式凉茶,好适合女仔饮。成杯饮品系 冇添加剂 冇色素 全天然超健康!所以我一定会推介你哋去试呢杯饮品 真系好特别!🌻LUNCH SET鲜牛肉船粉 $49+$8(泰式饮品)🌻朋友就叫左个牛肉船粉,我就试左几啖。汤底饮落似越南河粉既汤底,好正!牛肉船粉既意思系有唔同牛既部位,食落口感几得意,会推介大家试!🌻泰式奶茶(跟餐加$8转泰式饮品)🌻 另外,店员亦推介我朋友饮泰式奶茶。呢杯泰式奶茶好香 而且比较甜 所以适合比较钟意饮甜野嘅你因为唔够喉 所以我同朋友仲叫多两个小食 希望冇因为我哋惊人既胃口吓衬 🌻鸡软骨 $39🌻份量好多 好经济 强推!🌻沙爹鸡串 $17🌻鸡肉好软熟 有发

泰式咖喱饭团牛腩(lunch set)配菠萝碟豆花

🌻LUNCH SET
泰式咖喱饭团牛腩 配菠萝碟豆花 $66🌻

菠萝碟豆花(跟餐)

🌻菠萝碟豆花 (跟餐加$8转泰式饮品)🌻

鲜牛肉船粉

🌻LUNCH SET
鲜牛肉船粉 $49+$8(泰式饮品)🌻
泰式奶茶

🌻泰式奶茶(跟餐加$8转泰式饮品)🌻

鸡软骨

🌻鸡软骨 $39🌻
份量好多 好经济 强推!

沙爹鸡串

🌻沙爹鸡串 $17🌻
鸡肉好软熟 有发挥到沙爹鸡串水准 👍
泰式咖喱饭团牛腩(lunch set)
泰式咖喱饭团牛腩(lunch set)配菠萝碟豆花
菠萝碟豆花(跟餐)
鲜牛肉船粉
鸡软骨