2018-06-28 497 浏览
去得龙王都预咗佢贵,一餐午饭六个人收费每人180 都预咗,有趣嘅系,叫两轮点心,第一轮,欠一个,第二轮又欠一个,前后都吹左三四次,等你都等了半个钟有多!大佬呀,唔系个个都系老板,唔洗准时返工㗎。到最后个潮look 女部长,竟然同我讲,靓仔你𠮶个点心1:32分先至落单(即十分钟前下单),我即刻回佢一句,系你伙计之前溜单,吹佢才入返,所以1:32分先至入,个点心系再之前order㗎!咁嘅服务态度,收皮啦 😡🤬最离谱嘅系,坐小菜廰一定要先点小菜,之后先至比张点心纸你,小菜数量跟人数唔合比例,就唔俾点心纸,呢啲物Q野规矩,同去老千美容中心屈碌卡有乜分别!!大佬系你大厅唔够枱,就逼人入小菜听,入到去仲要俾你揿住抢!!!🤬🤬🤬🤬🤬你啲嘢再好食都背脊骨落啦! 调返转你自己系客,你咁样俾人招呼,你会唔兴??😡
咁嘅服务态度,收皮啦 😡🤬