2011-05-31
SHOPPING完, 顺便食埋TEA+DINNER才回家吧~大热天时, 见到店内冇乜人, 梗系走入去凉冷气啦~像家庭式仓库~经营都应该是家庭式, 可能少人(我入内时, 只有一对夫妇等外卖), 所以服务都不是之前食评所讲咁差, 都蛮有礼貌~我贪心的点了4号餐, 又有PIZZA, 又有意粉, 又有饮品~先上PIZZA, 虽点餐是不能选PIZZA, 但这个PIZZA都非常好味, 芝士浓又多, 内少少肉, 又有菠萝, 仲有我最爱的千岛酱~ 还很细心, 把一件大PIZZA分成两小件, 方便女仕们樱桃小咀地吃(虽然我不是), 饼底很脆~ 我先吃一件PIZZA, 到差不多吃完迟来的意粉, 才去吃剩下的PIZZA, 饼底都冇腍到, 仲系好脆~后来我上网查返佢地个WEBSITE, 就估计呢个系黄金海岸PIZZA~ 热腾腾, 但很香, 真系一口吃下去, 热亲舌头~ 好多汁, 可以令每条长通粉都沾到汁, 正~ 以为细细盒唔会有太多件鸭胸, 一挑起就发现有4-5件鸭胸, 好足料啊~ 饮品是从雪柜自取, 有很多女生很爱喝的乜乜玉露选择, 赞~ 其实服务就冇之前提到的咁严重, 对我来讲就冇乜特别, 食物就真系
大热天时, 见到店内冇乜人, 梗系走入去凉冷气啦~
其实服务就冇之前提到的咁严重, 对我来讲就冇乜特别, 食物就真系好味, 又抵食~ 不过室内冷气太冻, 如果再去要带外套~ 第日想叫外卖, 想再试下其他食物系咪都做得好~ 我会再来架......................