2023-07-20
第一次叫咗拉面,感觉一般,所以今次第二次黎想食佢个招牌极上蟹皇沾面,可能因为期望太高,汤底感觉唔太浓蟹味,猪骨味浓啲,唔知系唔系因为蟹太贵。另外佢个软脚蟹,炸粉略嫌厚咗啲,整体系实脆,唔系松脆,所以我都未必再去食。不过好值得一赞系所有员工都好贴心又有礼貌,我一入去被安排个位好大风,我就问咗一个Part Time 职员我想调位,佢就话:可以啊,随便,不过佢应该无通知其他职员,到后来食物到咗先知我调咗位,我就同一位黑衫女经理(我估)讲:唔好意思,因𠮶边太大风我先想坐呢度,佢就话:唔紧要,唔好意思,因𠮶边有其他客人坐,所以唔知佢哋想唔想熄咗个冷气,如果呢边你想熄我可以帮你熄咗佢?我当然话:好啊,唔该晒,个女经理仲问而家有冇好啲?👍🏻 到之后枱面无匙羹,我问一位白衫男职员,佢见柜桶无晒,仲入厨房拎咗一只刚刚洗干净,热辣辣既比我,仲好有礼貌讲:唔好意思,啱啱先有新一批洗干净,服务好赞!到最后埋单,另外一个白衫女职员见我想拎起杯饮茶,比完钱仲会问我一句:需唔需要多一杯茶?所以整体服务真系好好,可惜食物真系唔吸引我,我唔会再食😹😹
我当然话:好啊,唔该晒,个女经理仲问而家有冇好啲?👍🏻
所以整体服务真系好好,可惜食物真系唔吸引我,我唔会再食😹😹
极上蟹皇沾面