2024-08-12 239 浏览
今日同小朋友去西贡坐船仔去桥咀岛睇连岛沙洲,玩完沿住海旁行,行到最后见到M square ,唔想番转头,就同小朋友入去!😂😂⭐️ Calamari squid ink pasta 墨汁好浓,鱿鱼好弹牙👍🏻👍🏻,小朋友问点解意粉黑色唔敢食😂⭐️Pancetta carbonara蛋黄酱好香,好creamy,意粉偏硬食,要尽快食,冻咗有啲杰,热上个时好好食😋😋⭐️wild wings小朋友最爱,一口气食咗5只,留番一只我食😂整得好juicy ,唔会老柴太干,难怪食咁多😋😋⭐️Buttermilk chicken salad 🥗 好大份,沙律菜好新鲜,烤鸡都好好食👍🏻👍🏻有个温泉蛋拌,即时再升华😋😋服务非常好,要赞,好细心留意客人所需,不断会serve 我哋,感觉到被尊重👍🏻👍🏻香港餐厅真系要支持一下!

⭐️ Calamari squid ink pasta
墨汁好浓,鱿鱼好弹牙👍🏻👍🏻,小朋友问点解意粉黑色唔敢食😂

⭐️Pancetta carbonara

⭐️wild wings