2021-05-31
今晚又系突然想食韩烧🍢喳喳林约咗靓女同事去试吓依间近佢屋企嘅荃湾广场柳氏家🐔7:00准时到达,价钱有分不同时段90分钟任饮任食🥤🥤🍤🍤汽水🥤果汁任饮仲有指示叫客人每次要用新杯🥤非常卫生干净前菜🥙生菜🥬酱料🥘非常充足,食韩烧最紧要生菜🥬平时出面食韩烧每兜生菜🥬逐兜计,今次可以尽情食🤪烤肉味恶魔辣炒鸡😈主菜出场🥘望落去颜色已经非常吸引🥗里面有鸡肉🐔三款年糕🍠仲可以拣用饭🍚或者面🍜去炒其实有得食又有得玩🍴不过我都系钟意俾人服侍多D🤪依度有专人帮你炒鸡🐔服务真系一流👍🏻几分钟就炒好可以食🐔鸡肉嫩滑就唔使讲,我反而最欣赏依旧紫薯年糕🍠好好食咬开里面仲会爆浆🥳韩国面炒得非常弹牙,辣度适中🌶🌶各类肉食任君选择🥩🥓每一种肉类及肠仔都非常新鲜👍🏻最后到雪糕甜品🍮再饮杯咖啡提一提神☕️牛奶雪糕🍦+ m&m🍬雪糕非常滑,无讲大话,去咁多次食放题,依间嘅软雪糕系最好食😋实在忍唔住食咗两杯🍧🍧最后一提,埋单后,我同事漏低咗搓手液,女店员冲出嚟俾返我哋,服务真系任食店之中,我预过最好的👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
喳喳林约咗靓女同事去试吓依间近佢屋企嘅荃湾广场柳氏家🐔
烤肉味恶魔辣炒鸡😈
主菜出场🥘望落去颜色已经非常吸引🥗
里面有鸡肉🐔三款年糕🍠仲可以拣用饭🍚或者面🍜去炒
咬开里面仲会爆浆🥳
韩国面炒得非常弹牙,辣度适中🌶🌶
各类肉食任君选择🥩🥓
每一种肉类及肠仔都非常新鲜👍🏻