2019-04-25 329 浏览
早上刚刚十一点到靠得住,谂住食碗粥清下肠胃,见到店内有位就谂住行入去,加上又冇侍应叫我地等一等㖞!之后行到入去店铺一半,个收银肥肥嘅阿姐突然用不太礼貌嘅语气问:「你几位?出面等!」我心谂之前我未入来又唔问,行到一半先叫我行出走等!但都行出去等咗5分钟,其实唔系好耐,只系唔明白成场都有吉枱都唔俾人入,我明白可能系转午餐要等一等啩!但入到去个肥肥收银阿姐系死都要二人坐四人枱,之后佢个同事又叫我地坐其他位,真系带位都乱过人!唔系谂住坐得舒服D,都唔会再去啰!最失望系个豉油皇炒面,明明招牌菜但炒面又干又硬,好明显系冻咗,难食到一个点系普通炒面都好过佢好多啰!而鱼片牛肉粥同皮蛋瘦肉粥都OK,混酱肠粉都能够保持水准!就系炒面失手同啲侍应嘅服务真系一般喇!

混帐肠粉
鱼片牛肉粥