2023-05-12
环境:🌟🌟🌟🌟🌟卖相:💯💯💯💯💯味道:❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻清酒煮蚬清酒纯正,蚬肉入晒清酒味,仲加左少少盐味,调味之后味道so nice;金菇牛肉卷烧烤必食!!金菇is my favourite~卷住肥牛食简直一流!perfect match澳洲牛腹肉肉质弹牙,多肉多汁,雪花分布平均。牛舞拼盘配搭丰富,I like it!香草盐味羊架,烧羊架唔膻又不失羊肉味,7成熟肉质仲好鲜嫩,配埋个汁感觉唔会干,好夹。明太子大叶虾卷,皮香馅脆,满满的明太子,明太子既香辣味随之溢出。奶黄今川烧,入边夹住唔同嘅馅料,外表有啲似车轮饼,圆圆地好可爱。烟韧嘅奶浆皮烧完之后口感香脆,甜甜既奶黄香味so delicious!海鲜方面,墨鱼仔大大只好足料好新鲜,爽脆可口。食完唔会肚痛,放心~青口幼嫩清甜,充满鲜味。食完正餐,饭后甜品环节当然唔少得啦~哈哈哈
卖相:💯💯💯💯💯
味道:❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 清酒煮蚬清酒纯正,蚬肉入晒清酒味,仲加左少少盐味,调味之后味道so nice;金菇牛肉卷烧烤必食!!金菇is my favourite~卷住肥牛食简直一流!perfect match
食完正餐,饭后 甜品环节当然唔少得啦~哈哈哈