收工约左同事倾下计 我好钟意食早餐嘅 咁同事话未食过the flying pan啱晒啦 我地就黎试其实我好钟意食呢间餐厅 因为早餐系我嘅comfort food 而且呢度好多dishes 都有蛋食 所以我成日都想食但之前一直帮衬开湾仔𠮶间 由旧址大舖食到新址细左好多今次第一次帮衬中环店一入到黎已经见细过湾仔好多店内光线不足 入到去见侍应无招呼谂住可以坐 佢又叫我地唔好坐 要去门口签到记名唔知系咪方便佢记数定点 都算店员感觉懒散 而且有催我同事落单 服务态度有啲差我叫左奄列 烟肉芝士同磨菇做馅side dishes要左薯仔同蕃茄汤包拣左牛角包饮品要左cranberry juice 全部跟餐$86其实讲价钱同份量系好抵大大份 乜都有正常黎讲我都会咁评论 但个蕃茄汤真系好咸 咸到痴左线饮左两啖之后我就挨唔住薯仔系okay嘅 系油左少少牛角包都系有少少油 但质地松软又够香 加少少cinnamon sugar好好食主菜奄列老过阿婆 但又唔系好够热 真系唔知搞乜 芝士同烟肉偏硬唔系味道出事 但食落口唔系comforting有啲失望同事食Egg Norwegian 伴碟系茄汁豆同薯仔 正正路路我见佢
啱晒啦 我地就黎试

我叫左奄列 烟肉芝士同磨菇做馅
side dishes要左薯仔同蕃茄汤
包拣左牛角包
饮品要左cranberry juice 全部跟餐$86
Geneva  (Omelette  w/  bacon,  swiss  cheese  and  mushroom)

其实讲价钱同份量系好抵

总结 食物唔系好差 但湾仔好食啲
奄列太老 早餐店嘅主打应该要做得好啲
服务我觉得麻麻 见到其他劣评都有唔少系俾服务态度
懒系事实 有客人时都系好张扬咁煲剧同恰眼训
客人唔多松懈少少揿下手机咁都好正常 但松懈到咁就未免有少少离谱
店员礼貌方面都可以好少少 如果殷勤多少少同有返啲thank you会好啲
始终都成旧水per head
店门有时会长开 外面车烟废气会攻入黎